divendres, 28 de febrer del 2014

Oferta de feina - Càsting laboral per cobrir 100 llocs de treball a l'Hotel W de Barcelona

W Barcelona va obrir aquest dimarts un procés de selecció per cobrir 100 llocs de treball amb professionals amb talent, posant en marxa una nova edició del càsting center. L'hotel espera rebre més de 8000 candidatures que optaran a participar en aquest curiós procés de selecció basat en entrevistes-càsting que detectin el plus especial de personalitat, actitud i creativitat que és marca de la casa.

Les persones que es presentin a la convocatòria hauran de demostrar la seva afinitat amb l'estil de vida propi de W Hotels i de l'hotel W Barcelona, definit per la passió pel disseny, la música, la moda i, en definitiva, les noves tendències.

Es busquen talents per cobrir vacants a totes les àrees: vendes, allotjament, finances, però principalment a la divisió d'alimentació i begudes (cambrers, cambrers de barra, supervisors, cuiners, etc.). La majoria treballaran durant la temporada alta, encara que cada cas es valorarà individualment i no es descarta la pròrroga de contractes.
En una sèrie de trobades, els/les candidats/es parlaran amb professionals que els hi faran preguntes i els hi plantejaran situacions per veure com reacciona i es defensa cada talent.

Qui vulgui participar en aquest procés han d'inscriure's a través del portal de feina de Starwood Hotels & Resorts (www.starwoodjobs.com) o mitjançant les xarxes socials com LinkedIn, Facebook o Twitter, i superar proves prèvies com una pre-entrevista telefònica en anglès, castellà i/o català.

Els/les candidats/es al càsting center seran avaluats segons paràmetres com l’actitud, la proactivitat i l'experiència. S'ha de tenir un bon domini del castellà, català i anglès. Sumaran punts extra els que també parlin altres llengües com el xinés, el rus, l'àrab i el francès.
El càsting center es celebrarà a les instal·lacions de l'hotel W Barcelona i tindrà una duració d'entre tres i quatre setmanes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada