dimarts, 12 de novembre del 2013

De BCN al món! Tallers de mobilitat internacional per a joves

Del 5 de novembre al 4 de desembre de 2013, se celebra la campanya “Un món d’oportunitats!”, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant la Regidoria d’Adolescència i Joventut i el seu servei d’Assessoria en Mobilitat internacional.

Amb el lema “De BCN al món!”, la campanya inclou 13 tallers informatius en què s’abordaran qüestions i recursos que permetran als joves marxar ben preparats i així evitar imprevistos o falses expectatives. 

Per exemple, es tractarà en profunditat:

- Els recursos disponibles per estudiar, treballar i fer voluntariat en els diferents països (beques, borses laborals, homologació d'estudis...)

- Informació pràctica per viure-hi (visats, condicions de vida, allotjament, cursos d’idiomes...)

“Un món d’oportunitats!” compta amb la col·laboració d’ambaixades, consolats, delegacions i entitats representatives d’Alemanya, Brasil, Regne Unit, França, Canadà, Quebec, Japó, Xile, Argentina, Austràlia, Estats Units, Dinamarca, Finlàndia, Noruega i Suècia.

La campanya neix després de quatre anys de cicles de tallers a càrrec de l'Assessoria de Mobilitat internacional. En les primeres edicions, s’hi informava sobre les opcions per fer estades a diferents països europeus. En el darrer any, i degut a la demanda per part dels joves, s’ha passat a informar sobre alternatives per marxar a destinacions arreu del món.


Més informació: www.bcn.cat/joventut



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada